Posted on

Utroskap vakre kvinner

Utroskap vakre kvinner Selv om vi ikke lenger er gift har vi to vakre barn og deres lykke er, Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til. Mindre enn en tredjedel setter et vakkert ansikt høyest og kun 15% ser etter en veltrent kropp. - Mange kvinner har triste forhold. (SIDE2): Noen av de som har vært utro angrer bittert, mens andre sier de bare og jeg så på henne som en ny vakker kvinne istedenfor den samme kjedelige.» LES OGSÅ: Derfor er kvinner utro - og slik kan du forhindre det. Det kan ta år å reparere et parforhold etter utroskap, men det er mulig, sier psykolog Andreas Løes Narum. Kvinner og menn er redde for ulike ting. Hvis en mann har vært utro Thylane Blondeau kåret til verdens vakreste.

Vakre kvinner er nemlig oftere utro fordi de har høyere krav og flere muligheter enn mindre vakre kvinner, viser en amerikansk studie som er. En amerikansk studie peker på at menn som mistenker kjæresten for utroskap, holder kortere i sengen. Fin studie, men ikke bunnsolid, sier  Mangler: vakre.

(SIDE2): Noen av de som har vært utro angrer bittert, mens andre sier de bare og jeg så på henne som en ny vakker kvinne istedenfor den samme kjedelige.» LES OGSÅ: Derfor er kvinner utro - og slik kan du forhindre det.

Oops! An Error Occurred

Utroskap vakre kvinner Ditt jaktinstinkt vil bli vekket til bristepunktet og du vil forsøke deg på henne til hun gir etter. Du er pen, kjekk, deilig. Enten bryr man seg for mye om barn og hus, eller så er man selvopptatt.

Et lite tips, bli singel finn deg selv, så dukker den rette opp uten at du selv aner det Det er ikke en respons som kommer av en intellektuell overveielse.

Så har han mindre lyst å være utro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail